2024. április 26., péntek
FONTOS

Négy baleset történt Békés megyében

Békés megyében 2022. november 12-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Gyulán, a Tiborc utcában 4 óra körül egy személygépkocsi nekiütközött egy kisteherautónak, majd egy ház falának. A balesetben a járművezető könnyebben megsérült, a budapesti férfi a gyanú szerint ittasan közlekedett, emellett a kábítószer-gyorsteszt is pozitív értéket mutatott.

Mezőberényben, a Csabai utcai kerékpárúton összeütközött két biciklis, egyik súlyosan megsérült.

Okányban, a Rákóczi utca és a Thurzó utca kereszteződésében 11 óra 30 perc körül egy kerékpáros férfi nem adott elsőbbséget egy autónak és összeütköztek. A mentők a szabálytalanul közlekedő férfit, aki a gyanú szerint ittas volt, nyolc napon túl gyógyuló sérüléssel vitték kórházba.

Fél órával később Békéscsabán, a Kazinczy utca és az Illésházi út találkozásánál egy személyautó vezetője mulasztotta el az elsőbbségadást egy kerékpárossal szemben. Utóbbi járművel közlekedő könnyebben sérült meg.

Vésztőn, a Szőlőskert utcában 2022. november 12-én éjjel egy ittas férfi berúgta egy ház bejárati ajtaját, ahol ismerőse lakik. Az ajtóból az üveg kitört, erre felébredt az ott lakó és kitessékelte a 41 éves férfit, akivel szemben a rendőrök magánlaksértés miatt büntetőfeljelentést tettek.

Nézze meg ezt is:

Kék hírek Békés vármegyéből

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2024. április 22-én szabálysértési őrizetbe vett egy férfit. Személygépkocsit vezetett, amikor Dobozon, …