2024. április 27., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2022. 11. 18.

Témák:

– Első lépésként a Békéscsaba-Debrecen közötti, jelenlegi 47-es nyomvonalat szeretné négysávosítani Lázár János – hangzott el a csütörtök délután tartott gyulai fórumon. Az építési és beruházási miniszter kiemelte, Békés megye az ország és a kormány szempontjából fejlődési és fejlesztési lehetőséget jelent.

– Esélynapot szervezett az Edináért és Társaiért Alapítvány szerda délelőtt Gyulán. A program egyik fontos célja az volt, hogy tájékoztatást adjanak a mozgáskorlátozottaknak arról, hogy milyen lehetőségeik vannak.

– Olaszországi intézményekkel erősíti partneri kapcsolatait a gyulai Göndöcs Benedek Katolikus Technikum. Mindezt egy olyan pályázat alapozta meg, mely révén népes fürdővárosi delegáció utazott Itáliába szakmai tapasztalatokat szerezni.

– Két helyszínen is megemlékeztek Gyulán a Koraszülöttek világnapjára. Az Almásy-kastélynál a hagyományos lila díszkivilágítás mellett rendeztek programokat, a Gál Ferenc Egyetemen pedig tematikus workshopokat tartottak.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 22.

Témák: – Megáldották a gyermekeket a Nádi Boldogasszony templom felszentelésének 201. évfordulóján. Tapodi Krisztián káplán …