2023. május 29., hétfő
FONTOS

Két balesetnél is szerepet játszott az ittasság

Békés megyében 2022. december 19-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Gyulán, a Tiborc utca és a Jusztin utca kereszteződésében lévő körforgalomban 8 óra 15 perc körül egy idős nő elektromos kerékpárjával az útpadkára hajtott, elesett és könnyű sérülést szenvedett. Körösladány és Dévaványa között 9 óra 45 perc körül személygépkocsi tehergépkocsival ütközött, az előbbi jármű az út melletti árokban állt meg és a vezetője, aki a gyanú szerint ittas volt, könnyebben megsérült.

Orosházán, a Középlaki utcában 2022. december 20-án 0 óra 15 perc körül egy ház kerítésének ütközött egy személygépkocsi. A jármű vezetője elhajtott a helyszínről, de a rendőrök előállították és megszondáztatták. A férfi nem sérült meg, a légalkoholmérés és az orvosi vizsgálat eredménye szerint azonban ittas volt, ezért büntetőeljárás indult ellene.

A rendőrség ismételten kéri, hogy aki alkoholt fogyaszt, ne vezessen!

Az ittasság jelentős kockázat, ne veszélyeztessék magukat, utasaikat és közlekedő partnereiket azzal, hogy szeszes italtól befolyásolt állapotban ülnek volán mögé és indulnak el, közlekednek a forgalomban.

 

Nézze meg ezt is:

Balesetnél helyszíneltek, bűncselekmények, körözés és szabálysértés Békésben

  Békéscsabán, a Kisfényesi út és a Körte sor kereszteződésében 2023. május 24-én 15 óra …