2024. április 27., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2023. 02. 13.

Témák:

– Újévkor különböző fogadalmakat teszünk, sokszor a testsúlyunkkal kapcsolatban. Fontos az alapszintű erőnlét és állóképesség megszerzése, valamint érdemes rövid távú célkitűzésekben gondolkozni.

– A belső értékek mozgósításával lehetnek sikeresek a román gimnázium végzős diákjai – mondta az intézmény szombat esti szalagavató ünnepségén Czeglédiné Gurzó Mária igazgató. Az eseményen 46 diákra tűzték fel a szalagot. Többségük hazai felsőoktatási intézményben tervezi a következő éveket, de többen romániai továbbtanulást terveznek.

– A magas koncentrációjú szálló por miatt az NNK legutóbbi adatai szerint veszélyes volt a légszennyezettség mértéke Békéscsabán.

– A rendőrök február 13-a és 19-e között Magyarország egész területén, így Békés vármegyében is ellenőrzik a közlekedőket. Ez alkalommal a passzív biztonsági eszközök állnak a fókuszban.

– Próbaidős rendőr őrmesterek álltak szolgálatba Békés vármegyében. Ezzel egy időben 15-en kezdték el a 10 hónapos rendőrjárőr képzést. A toborzás folyamatos, várják a rendőri pálya iránt érdeklődők jelentkezését.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 22.

Témák: – Megáldották a gyermekeket a Nádi Boldogasszony templom felszentelésének 201. évfordulóján. Tapodi Krisztián káplán …