2024. április 27., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2023. 03. 29.

Témák:

– A következő időszak pályázati lehetőségeivel kapcsolatban szervezett információs napot szerdán a Békés Vármegyei Önkormányzat. Az esemény legfontosabb célja az volt, hogy a résztvevők első kézből jussanak információhoz a következő időszak pályázati lehetőségeiről.

– Elsősorban az úthálózatot és a kerékpárutakat fejleszthetik, valamint a csapadékvíz-elvezető rendszereket korszerűsíthetik Békés vármegye kedden elfogadott, integrált területi programjának köszönhetően. 2027-ig közel 95 milliárd forint érkezhet a térségbe. Kónya István a 3Témában elmondta, Gyulán 4,5 milliárd forintból összesen 18 projekt valósulhat meg.

– Szerdán átadták a kormányhivatal békéscsabai, Munkácsy utcai épületét, melyben családtámogatással és rehabilitációval kapcsolatos ügyekkel foglalkoznak. Az eseményen Takács Árpád főispán azt mondta, a kormányzat fontos célja a családtámogatási rendszer fenntartása, megerősítése.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 22.

Témák: – Megáldották a gyermekeket a Nádi Boldogasszony templom felszentelésének 201. évfordulóján. Tapodi Krisztián káplán …