2024. május 8., szerda
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2023. 06. 06.

Témák:

– A szeretet a legfontosabb: ezt fogalmazta meg a jövő pedagógusai számára a hétfőn gyémántdiplomát átvevő Orgován Károlyné. A gyulai ünnepségen 47 elismerést adtak át.

– Képviselői segítséggel fejlesztette technikai hátterét a gyulai könyvtár. A bibliotéka a rendezvények hangosításához kapott támogatást.

– A játék végigkíséri az ember egész életét a születéstől kezdve, a felnőtté válás után és időskorban egyaránt. A jó idő beköszöntével gyakran szerveznek a Galamb utcai Idősek Klubjában ilyen programokat a gondozottak számára, nemrég az ügyességi játékok álltak a középpontban.

– A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai állták útját a közel 20 ezer koszos, penészes, jelöletlen tojással megrakott szállítmánynak. A kockázatos rakomány szakértői vizsgálata egyértelműen megállapította, hogy a bizonytalan eredetű és kétes állapotú termékek semmilyen formában nem kerülhetnek a háztartásokba.

– Két fának is nekicsapódott egy autó Kunágota külterületén.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 05. 02.

Témák: – Együttműködési megállapodást kötött Gyula a Nemzeti Tudósképző Akadémiával és a Nemzeti Orvosbiológiai Alapítvánnyal. …