2024. április 29., hétfő
FONTOS

Őrizetbe vétel, rongálás és orvhalászat Békésben

a kép illusztráció

Békés vármegyében az elmúlt hétvégén három férfit vett őrizetbe a rendőrség engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt. Egyiküket 2023. június 9-én állították le Békéscsabán, a Luther utcában. Személygépkocsit vezetett, amivel utánfutót húzott. Két nappal később, 2023. június 11-én, reggel Battonyán egy motorkerékpárral közlekedő férfit, este pedig Dévaványán egy személygépkocsi-vezetőt állítottak elő azért, mert jogosítvány nélkül vezettek. A rendőrök mindhárom férfit három napon belül bíróság elé állíthatják.

Békéscsabán, a Lencsési úton 2023. június 10-éről 11-ére virradó éjjel egy férfi több autóba is belerúgott, ütögette azokat. Az egyiket meg is rongálta, letörte az ablaktörlőjét, elhajlította a visszapillantó tükrét. A kétegyházi férfit a rendőrök előállították és a Békéscsabai Rendőrkapitányság rongálás miatt büntetőeljárást indított ellene.

Az Orosházi Rendőrkapitányságra 2023. június 10-én reggel tett bejelentést egy férfi arról, hogy előző éjjel a Kórház utcában pakoló autóját maró folyadékkal öntötték le. A rendőrök előállították és kihallgatták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság orvhalászat vétség gyanúja miatt indított büntetőeljárást három zsákai férfi ellen. Egy hivatásos halőr figyelt fel rájuk, amint 2023. június 10-én 23 óra körül Karcag külterületén csatornákból tiltott eszközzel, úgynevezett nyakzó hálóval halakat fogtak ki. A férfiakat Füzesgyarmat külterületén fogták el, egy közel 9 kilogrammos harcsát és három pontyot találtak náluk.

Nézze meg ezt is:

Egy kattintás, 36 millió forint veszteség

Értékes ügyfél megszólítással kezdődő ímélt kapott egy könyvelő Békés vármegyében. Azt kérték tőle, hogy erősítse …