2024. május 4., szombat
FONTOS

Sikeres főszezont várnak a Gyulai Várfürdőben

Hosszú évek tapasztalata a Gyulai Várfürdőben, hogy a nyári főszezon lerövidült, július elejétől augusztus 20-áig tart.

A létesítményben a sikeres első félév után felkészültek a folytatásra, a nyári főszezonban programok sokaságával várják a pihenni vágyókat.

A Gyulai Várfürdő a nyári időszakban könyvelheti el a vendégforgalma felét, mondta el Kun Miklós ügyvezető. A két kiemelt célcsoport a családosokból, illetve az idősebb, gyógyulni vágyó generációkból áll. A családosoknak az AquaPalota mellett a legfontosabb attrakció a kültéri gyermek-víziparadicsom. Az idősebb generációnak az átadási előtti, felújított dögönyözős medence teheti júliustól elejétől élménydúsabbá a pihenését. Kun Miklós elmondta, az ígéretes kezdést követően bizakodva és programok sokaságával készülnek a nyári főszezonra.

A nyári programok összeállításánál külön gondot fordítanak arra, hogy lehetőség szerint minden korosztály megtalálja a kínálatban a számára legkedvezőbbet. Az ügyvezető elmondta, figyelembe veszik a kulturális élményre vágyók, vagy éppen az aktív pihenést keresők igényeit, de a gasztroélményeket előnyben részesítőkre is gondolnak.

Egy-egy sikeres turisztikai év záloga mindig a nyár. Ha az idei olyan meleg és csapadékmentes lesz, mint a tavalyi volt, a Gyulai Várfürdő erős évet zárhat.

Nézze meg ezt is:

Több épület felújítását jelentette be Soltész Miklós Gyulán

15 millió forintot biztosít a Kossuth téren található Szentháromság kápolna tornyának műemléki felújításához a Miniszterelnökség …