2024. április 28., vasárnap
FONTOS

Baleset a Vértanúk útja és a Honvéd utca kereszteződésében

Békés vármegyében 2023. július 5-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Gyulán, a Vértanúk útja és a Honvéd utca kereszteződésében 8 óra 45 perc körül elsőbbségadás elmulasztás miatt összeütközött két személygépkocsi. A balesetben az egyik autó utasa könnyebben megsérült.

Orosházán, a Csizmadia Sándor utca és a Szőlő körút kereszteződésében 15 óra 30 perc körül személygépkocsi kerékpárúton közlekedő kerékpárost ütött el. Az autós a baleset után elhajtott a helyszínről, de a rendőrök az otthonában megtalálták. Felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan vezethetett.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2023. július 5-én őrizetbe vett egy román állampolgárt. A férfi személygépkocsit vezetett úgy, hogy nincs jogosítványa, és délelőtt Csorváson anyagi káros közlekedési balesetet okozott. Nekiment az előtte haladó autónak és nekilökte azt egy forgalmi ok miatt megálló kocsinak. A baleset után beszélt a másik két autóssal, meggyőződött arról, hogy senki nem szorul segítségre és megnézték a kocsikat is, de miután megtudta, hogy rendőri intézkedés lesz, utasával együtt elmentek. A rendőrök Kondoroson találták meg őket. A román férfit a rendőrkapitányság munkatársai engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Köröstarcsán, a Róna utcából 2023. július 5-én 13 óra 45 perc körül előállítottak a rendőrök egy férfit, mert kerti traktort vezetett úgy, hogy a szervezetében a gyanú szerint alkohol volt. A pozitív eredménnyel végződött légalkoholmérések után elvették a jogosítványát és bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt feljelentették.

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi 2023. július 5-én 22 óra 30 perc körül Békéscsabán, a Vandháti úton. Személyi sérülés nem történt, a kocsi vezetőjénél azonban ittasságot jelzett az alkoholszonda. A rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Nézze meg ezt is:

Kék hírek Békés vármegyéből

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2024. április 22-én szabálysértési őrizetbe vett egy férfit. Személygépkocsit vezetett, amikor Dobozon, …