2024. április 27., szombat
FONTOS

Kamionról leszakadó sárvédő darab talált el egy kerékpárost Gyulán

 

Gyulán, a Csabai úti közforgalomban 2023. augusztus 14-én 10 óra 30 perc körül valószínűleg anyaghiba miatt felrobbant egy tehergépkocsi vontatmányának egyik gumiabroncsa. Emiatt a műanyag sárvédő eltört, és az egyik darabja eltalált egy kerékpárost. A nő megsérült, de állapota nem súlyos.

Békés külterületén 2023. augusztus 14-én egy Tarhos felé tartó személygépkocsi letért az útról, árokba hajtott és fának ütközött. A jármű vezetője a baleset után elszállíttatta a kocsiját és hazament. Később orvosi ellátásra jelentkezett, kiderült, hogy könnyű sérülést szenvedett. A rendőrség a közlekedési balesetről utólag, a kórházból érkezett bejelentés alapján vizsgálja a történteket.

A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága 2023. augusztus 14-én őrizetbe vett két férfit. A 20 éves nagykamarási és 22 éves medgyesbodzási fiatalemberek 2023. augusztus 13-án késő este elszámolási vita miatt megjelentek egy medgyesegyházi ismerősük házánál. Gáz- riasztófegyverrel fenyegették, pénzt követeltek tőle, lökdösték. A megtámadott férfi nem sérült meg, a párost ki tudta szorítani a házából az udvarra. A két férfi ekkor vascsővel betörte az épület egyik ablakát és távoztak. Mindkettőjük ellen rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Nézze meg ezt is:

Kék hírek Békés vármegyéből

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2024. április 22-én szabálysértési őrizetbe vett egy férfit. Személygépkocsit vezetett, amikor Dobozon, …