2024. április 28., vasárnap
FONTOS

Baleset Békésen, Gyulán, Körösladányban

 

Békésen, a Lenkei utcában 2023. augusztus 30-án 9 óra 30 perc körül egy tehergépkocsi vezetője a kerékpárútra hajtva nem adott elsőbbséget egy kerékpárral közlekedő férfinak és elütötte. A balesetben a biciklis könnyebben megsérült.

Gyulán, a Fehér Körös utcában 13 óra 40 perc körül egy kapubejáróban parkoló autóval akart elindulni egy nő, de mikor beindította a kocsit az hirtelen elindult és elsodort egy másik nőt, aki éppen a jobb első ülésre akart beülni. A nő lába a kocsi kereke alá került, és súlyos sérülést szenvedett.

Öten sérültek meg abban a balesetben, amely 14 óra 30 perc körül történt Körösladány külterületén, a Dévaványa felé vezető úton. Egy személygépkocsi vezetője egy egyenes útszakaszon, a menetiránya szerinti bal oldalon letért az útról, fának ütközött és árokba borult. Az autó vezető férfi könnyű sérüléseket szenvedett, két utasa súlyos, két férfi pedig súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Négy órával később Körösladány belterületén is baleset történt. A Batthyány utca és a Széchenyi utca kereszteződésében 18 óra 15 perc körül egy személyautó vezetője nem adott elsőbbséget a neki balról érkező személygépkocsinak és összeütköztek. A balesetben mindkét jármű vezetője megsérült, sérüléseik nem súlyosak.

 

Nézze meg ezt is:

Kék hírek Békés vármegyéből

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2024. április 22-én szabálysértési őrizetbe vett egy férfit. Személygépkocsit vezetett, amikor Dobozon, …