2024. június 15., szombat
FONTOS

Emberölés Medgyesegyházán

Veszekedés közben baltával fejen ütötte ismerősét egy férfi Medgyesegyházán. A sérült meghalt, bántalmazója őrizetben van, a rendőrség emberölés elkövetésével gyanúsítja.

Takarókkal letakart holttestet találtak a rendőrök 2023. szeptember 4-én 19 óra 30 perc körül Medgyesegyházán, egy házban.

Azért mentek be oda, mert egy betörés kapcsán felmerült az ott lakó 71 éves férfi neve és el akarták őt számoltatni. Az elhunyt az idős ember ismerőse volt, a gyanú szerint 2023. szeptember 4-én reggel összevesztek egymással, majd a 71 éves férfi baltával fejen ütötte a társát.

A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága emberölés bűntett elkövetésével gyanúsítja és őrizetbe vette őt.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság pedig azért indított büntetőeljárást ellene, mert a gyanú szerint az elmúlt napokban szintén Medgyesegyházán, egy lakatlan házból többek között szerszámokat lopott.

Nézze meg ezt is:

Emberölés Mezőberényben

A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2024. június 7-én fél 12 előtt néhány perccel érkezett …