2024. június 24., hétfő
FONTOS

Rendszeressé válnak a gasztronómiai programok az Almásy-kastélyban

Sok más mellett tofu körözöttet is kóstolhattak az érdeklődők azon a szerdai eseményen, melyet az Almásy kastély Stefánia szárnyában, a csemegetárban rendeztek.

A Tóthné Vereczki Anita által vezetett program a hús lehetséges pótlásáról, kiváltásáról szólt, vagyis a résztvevők a vegán életmóddal ismerkedtek.

A látogatóközpontban úgy tervezik, hogy rendszeresek lesznek a gasztronómiával kapcsolatos foglalkozások. A csemegetárban rendezett foglalkozások fontos célja, hogy a látogatók próbáljanak meg tudatosan, átgondoltan étkezni. Ehhez nemcsak elméleti segítséget, hanem gyakorlati tanácsokat is kaphatnak.

Nézze meg ezt is:

Folytatja a munkát a vármegyei közgyűlésben a gyulai Kónya István

  14 éve elkezdett munkáját folytathatja Kónya István a Békés Vármegyei Önkormányzat Közgyűlésében. Alelnökként, majd …