2024. február 23., péntek
FONTOS

Lopások gyanúsítottjai rendőrkézen

rendörség

Pénzt lopott egy házból egy 19 éves fiatalember 2023. szeptember 15-én Okányban. A házban a barátja lakik a családjával, a 16 éves fiú engedte be. A szülei és a testvére nem voltak otthon, ráadásul rövid időre egyedül is hagyta a konyhában a barátját, aki ekkor feszítette fel a páncélkazettát, amiben a család megtakarítása volt. Magához vette a pénzt és ellopta. A 19 éves fiatal ellen a Sarkadi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

Szarvason, a Kossuth utcából 2023. szeptember 16-án 23 óra 45 perc körül ellopták egy nő lezáratlanul letámasztott kerékpárját. A bicikli kosarában benne volt a nő telefonja, a pénze, az iratai és a bankkártyája. Miután a nő bejelentést tett az esetről, a rendőrök a szarvasi buszállomáson elfogták a férfit. A kerékpárt és a nő dolgait lefoglalták tőle.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei 2023. szeptember 17-én, Orosházán elfogtak egy békéscsabai férfit, aki ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróság lopás miatt elfogatóparancsot adott ki. A 23 éves férfit őrizetbe vették.

Nézze meg ezt is:

Lopás Gyulán, kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény Vésztőn és Szeghalmon

A Gyulai Rendőrkapitányság 2024. február 16-án lopás miatt büntetőeljárást indított egy gyulai férfi ellen, mert …