2024. április 27., szombat
FONTOS

Hét baleset, hat könnyű és két súlyos sérült

Békés vármegyében 2023. szeptember 27-én hét személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, a Franklin utca és a Pataky László utca kereszteződésében 5 óra 45 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárúton közlekedő kerékpárosnak. Összeütköztek, a kerékpáros elesett és nyolc napon túl gyógyuló csonttörést szenvedett. Szintén

Békéscsabán, a Vozárik utca és a Bartók Béla út kereszteződésénél 9 óra után néhány perccel két kerékpáros ütközött, egyikük könnyebben megsérült.

Gyomaendrődön 14 óra 45 perc körül a Fő útról a Tompa Mihály utcára kanyarodott egy személygépkocsi, de eközben elütött egy kerékpárúton közlekedő kerékpárost. A kerékpáros nő könnyű sérülést szenvedett.

Sarkad külterületén 15 óra 20 perckor motorkerékpáros és személygépkocsi ütközött, a motoros könnyebben megsérült.

Békéscsabán, a Bánát utca és a Tessedik utca találkozásánál 16 óra 15 perc körül egy balra kanyarodó személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy szemből érkező motorosnak. Összeütköztek, a motor vezetője könnyű, utasa súlyos sérülést szenvedett.

Néhány perccel később szintén Békéscsabán, a Kisfényesi utca és a Cseresznye utca kereszteződésében elesett és könnyű sérülést szenvedett egy segédmotorkerékpárral közlekedő nő.

Végül 16 óra 40 perckor Szarvason, a Liszt Ferenc utcában egy kerékpáros gyermek hátulról nekiütközött egy előtte lassító személygépkocsinak. A 13 éves fiú megsérült, de állapota nem súlyos.

 

Nézze meg ezt is:

Kék hírek Békés vármegyéből

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2024. április 22-én szabálysértési őrizetbe vett egy férfit. Személygépkocsit vezetett, amikor Dobozon, …