2024. július 15., hétfő
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2023. 10. 03.

Témák:

– Jelentős fejlesztésen esett át a csapadékvíz-elvezető rendszer a paradicsomi lakótelepen. A kedd délelőtti sajtótájékoztatón elhangzott, a fejlesztések harmadik ütemében Gyula tizenegy helyszínén korszerűsítették a hálózatot.

– Szombaton rendezték meg a Dénesmajor Jövőjéért és Ifjúságáért Kulturális Egyesület bemutatkozó napját a településrész központjában. Az első alkalommal életre hívott, közösségépítést szolgáló rendezvényen főzőversennyel és egész napos szórakoztató programokkal várták a közel ezer érdeklődőt.

– Hétfő délután megkezdődtek Gyulán az Országos Könyvtári Napok programjai. Az első esemény egy mese illusztrációs kiállítás volt.

– Az elmúlt hétvége sem múlt el csillagászattal kapcsolatos program nélkül az Almásy-kastélyban. Belucz Bernadett többek között arról is beszélt, hogyan érdemes kezelni a sajtóban az idegen létformákkal kapcsolatos híreket.

– Ötvenketten neveztek arra az speciális bowling versenyre, melyet pénteken, Gyulán rendeztek. Az ország minden részéről érkező versenyzők öt korosztályban mérték össze tudásukat.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 07. 09.

Témák: – Július 15-én elkezdődik a már hagyományos Hetedhét Játékváros Gyulán. Kedden elkezdődtek az előkészületek …