2024. április 27., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2023. 10. 05.

Témák:

– Tizenegy méteres, földbe fúrt cölöpökkel alapozzák meg a gyulai református iskola új, épülő sportcsarnokát. A munkálatok időarányosan jól haladnak, a befejezés a jövő év végén várható.

– Újabb fejlesztésről számoltak be a Békés Vármegyei Központi Kórház gyulai tagkórházában. Csütörtök délelőtt jelentették be, hogy könnyebbé vált a közlekedés a Semmelweis tömb környékén.

– Szerda délelőtt tartották az idei tanév első Erasmus találkozóját a Gál Ferenc Egyetem gyulai karán. A program célja, hogy tájékoztassák a külföldön tanulni szándékozó hallgatókat az előttük álló lehetőségekről, a partnerintézményekről és a jelentkezési folyamatról.

– Több más mellett Békés vármegyei Szimfonikus Zenekar kamaraegyüttes erdei koncertje várta a zenekedvelőket Városerdőn. A Muzsikál az erdő rendezvény idei mottója: az erdő átölel, éltet és fenntarthatóságra nevel. Ennek jegyében számos kulturális és szórakoztató program övezte a rendezvényt.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 22.

Témák: – Megáldották a gyermekeket a Nádi Boldogasszony templom felszentelésének 201. évfordulóján. Tapodi Krisztián káplán …