2024. április 28., vasárnap
FONTOS

Öt személyi sérüléses baleset Békésben

Békés vármegyében 2023. október 6-án öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, a Kossuth téren 9 óra körül egy kerékpáros úgy hajtott le a járdáról az útra, hogy nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak. A nő nekiment az autó jobb hátsó kerekének, elesett és súlyosan megsérült.

Gyomaendrődön, a Pásztor János utcában 11 óra 30 perc körül szintén elsőbbségadás elmulasztása miatt összeütközött két kerékpáros, egyikük súlyos sérülést szenvedett.

Ugyanebben az időben Végegyházán, a Dózsa György út és a Széchenyi István út kereszteződésében egy kerékpáros nő nem adott elsőbbséget egy triciklis férfinak. Azért, hogy elkerüljék az ütközést, mindketten kitértek, de a kerékpáros nő a hirtelen kormánymozdulat után elvesztette az egyensúlyát, elesett és könnyebben megsérült.

Másfél órával később, 13 óra előtt néhány perccel Füzesgyarmat külterületén egy bal kanyarban elesett egy motoros, a férfit súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Végül 15 óra körül Füzesgyarmaton, a Mátyás király utcai kerékpárúton összeütközött két egymással szemben közlekedő kerékpáros. Egyikük sem tartott kellőképpen jobbra, ezért történt meg a baleset. Az egyik biciklis könnyebben megsérült.

Emellett az elmúlt hétvégén még három személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

A 44-es számú főúton, Kondoros külterületén 2023. október 7-én 7 óra körül egy személygépkocsi vezetője menet közben elaludt, a kocsi áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, ott lement az útról és fának ütközött. A volán mögött ülő férfi súlyos, utasa könnyű sérülést szenvedett.

Tarhos külterületén 19 óra előtt néhány perccel egy autó közlekedési táblának ütközött és árokba csapódott, a vezetője könnyebben megsérült.

Szarvason, a Vasút utcában 2023. október 8-án 14 óra után néhány perccel a vasútállomás előtti korlátnak és beton virágtartónak ütközött egy személygépkocsi, a jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett.

Nézze meg ezt is:

Kék hírek Békés vármegyéből

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2024. április 22-én szabálysértési őrizetbe vett egy férfit. Személygépkocsit vezetett, amikor Dobozon, …