2024. július 23., kedd
FONTOS

Személyi sérüléssel járó baleset és őrizetbe vétel Gyulán

Békés vármegyében 2023. október 11-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Gyulán, a Rábai utcában 11 óra előtt néhány perccel egy hulladékszállító teherautó elindulás közben fellökött egy idős nőt, aki az úton gyalogolt a férjébe kapaszkodva. Az ütközéstől a nő elesett és magával rántotta a férfit is. Mindketten megsérültek, sérüléseik nem súlyosak.

Elek külterületén 14 óra 30 perc körül egy személyautó és egy kamion ütközött össze. A személyautó vezetője könnyebben megsérült.

Orosházán 17 óra körül a Vásárhelyi út és a Libapiac tér kereszteződésében egy személyautó vezetője nem adott elsőbbséget egy férfinak, aki a gyalogátkelőhelyen a kerékpárját tolva akart átkelni. A gyalogos férfi megsérült, sérülései 8 napon belül gyógyulóak.

Egy órával később szintén Orosházán történt hasonló baleset. Egy személyautó vezetője nem adott elsőbbséget egy biciklis fiúnak, aki a kerékpáros átvezetésen akart áthajtani az út másik oldalára. Az ütközés következtében 10 éves gyermek elesett és könnyű sérüléseket szenvedett.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei 2023. október 11-én elfogtak egy férfit, aki ellen a Gyulai Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot lopás miatt. A férfit előállították a rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.

 

Nézze meg ezt is:

Álságos portékák Gyulánál

  Egy fél kamionnyi hamis játékra és telefontartozékra bukkantak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) …