2024. április 30., kedd
FONTOS

Bűncselekmény és körözés miatt intézkedtek a rendőrök

rendörség

Összevitatkozott egymással két férfi 2023. október 13-án 16 óra 15 perc körül Mezőberényben. A vita közben az egyik férfi egy kalapáccsal megrongálta a másik férfi autóját, betörte a hátsó ablakot és az oldalüveget is. A rendőrök mindkét férfit előállították a Békési Rendőrkapitányságra és garázdaság vétség gyanúja miatt eljárást indítottak ellenük.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei 2023. október 13-én elfogtak egy férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot garázdaság miatt. A férfit előállították a rendőrkapitányságra, majd a Békés Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Szintén garázdaság miatt bűncselekmény elkövetése miatt keresték azt a férfit is, akit a békési rendőrök fogtak el 2023. október 14-én. Ellene a Pesti Központi Kerületi Bíróság adott ki elfogatóparancsot. A férfit előállították és őrizetbe vették.

A Békés vármegyei rendőrök 2023. október 14-én 14 óra 30 perckor  Körösladányban egy traktort vezető férfit ellenőriztek. Az intézkedés során kiderült, hogy a járműhöz nem az a rendszám tartozik, ami rá van szerelve. A férfi elmondta a rendőröknek, hogy egy másik ugyanilyen traktorja is van, de az műszaki hibás lett, ezért tette át a rendszámtáblát erre. A Szeghalmi Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett gyanúja miatt indított büntetőeljárást ellene.

A távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt intézkedtek egy vésztői férfival szemben a rendőrök 2023. október 14-én 23 óra körül. A férfi annak ellenére kereste fel volt élettársát, hogy a Szeghalmi Járás Bíróság ezt megtiltotta neki. A férfit a Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei őrizetbe vették és három napon belül bíróság elé állíthatják.

Nézze meg ezt is:

Egy kattintás, 36 millió forint veszteség

Értékes ügyfél megszólítással kezdődő ímélt kapott egy könyvelő Békés vármegyében. Azt kérték tőle, hogy erősítse …