2024. július 14., vasárnap
FONTOS

Baleset, körözés és ittas járművezetés Békésben

illusztráció

Orosházán, a Báthori utca és a Rákóczi út kereszteződésében 2023. október 18-án 16 óra 15 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy motorosnak és összeütköztek. A balesetben a motoros férfi súlyos sérülést szenvedett.

A lőkösházi vasúti határátkelőhelyen 2023. október 18-án 19 óra körül a rendőrök elfogtak egy kilépésre jelentkező svéd állampolgárságú férfit, mert ellene európai elfogatóparancs volt érvényben kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények miatt. A 31 éves férfit a rendőrök Gyulai Rendőrkapitányságon őrizetbe vették.

Gádoroson, a Fő úton 2023. október 18-án 13 óra 45 perc körül egy személygépkocsi nekiütközött egy forgalmi okból álló teherautónak. A balesetben senki nem sérült meg, de a jármű vezetőjénél alkoholfogyasztást jelzett a szonda. A rendőrjárőrök a gádorosi férfit orvosi vizsgálatra, mintavételre vitték, majd elvették a jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Nézze meg ezt is:

Pestises sertéseket szállított egy román férfi Békésben

  Megdöbbentő dologgal szembesültek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Békés vármegyében, …