2024. április 28., vasárnap
FONTOS

Téli helyszíni ellenőrzésekre készül a NAV

2023. október 23. és 30. között a NAV Békés Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai a    virágboltokban, valamint a koszorú- és mécsesárusoknál ellenőriznek. A revizorok a nyugta- és számlaadást és a foglalkoztatottak bejelentését vizsgálják, akár többször is.

2023. november 20. és 27. között a NAV Békés Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai a zöldség- és gyümölcskereskedőknél a nyugta- és számlaadást, a foglalkoztatottak bejelentését, valamint az online pénztárgép használatának szakszerűségét ellenőrzik.

2023. november 27. és december 1. között a NAV Békés Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai a vármegye piacain a nyugta- és számlaadást és a foglalkoztatottak bejelentését vizsgálják.

2023. december 4. és 8. között a NAV Békés Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai a húsboltokban és hentesáruüzletekben végeznek próbavásárlást. A revizorok a foglalkoztatottak bejelentését, valamint az online pénztárgépek használatának szakszerűségét ellenőrzik.

2023. december 11. és 22. között a NAV Békés Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai ellenőrzik a fenyőfa- és szaloncukorárusokat. A revizorok a nyugta- és számlaadást és a foglalkoztatottak bejelentését vizsgálják.

Nézze meg ezt is:

Szintézis: B. Jász Jolán képeiből nyílt tárlat a Kohán képtárban

  B. Jász Jolán Szintézis című kiállítását Bagyinszki Zoltán fotográfus nyitotta meg, aki a művész-tanárt …