2024. május 2., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2023. 11. 03.

Témák:

– Várhatóan a tavaszi szezon közepén már a center pályán futballozhat a felnőtt, megye I-es labdarúgócsapat – jelentette be pénteken Kónya István alpolgármester. Jelenleg is zajlik a sporttelep hátsó műfüves pályájának rekonstrukciója, mely november végén várja ismét a játékosokat.

– Gyula egész évben integrált városmarketing kampányt folytat településpartneri összefogásban, talán ennek is köszönhető, hogy az őszi időszakban is az ország legkeresettebb úticéljai között szerepel a fürdőváros. A Gyulai Tourinform Iroda már a karácsonyi időszakra fókuszál, hogy a város megtartsa előkelő helyét a hazai utazási ranglistán.

– Járdák és utak burkolata újul meg Gyulaváriban. A részletekről péntek délelőtt Szabó Károly képviselő tartott sajtótájékoztatót.

– Elhúzódott az idei vénasszonyok nyara, enyhe az időjárás még november elején is. Az őszi kerti munkák vége egyben a faültetési időszak kezdetét is jelenti, legyen szó dísz- vagy gyümölcsfáról, hívta fel a figyelmet Pomázi Ferenc kertészmérnök.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 25.

Témák: – Számos témával foglalkozott csütörtöki ülésén a gyulai képviselő-testület. A beszámolókból kiderült, az önkormányzati …