2024. május 2., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2023. 11. 09.

Témák:

– Megfelelő sómennyiséggel készül a télre a Gyulai Közüzemi Kft. Amennyiben szükséges, akkor ügyeletet rendelnek el, hogy a szakemberek a lehető leggyorsabban reagáljanak a zord időjárásra.

– Jelentős előnyökkel járhat az az elismerés, melyet Görgényi Ernő polgármester vett át Bükfürdőn. A gyógyhely minősítés fontos elismerés a gyulai turisztikai szektor számára.

– Kimutatható fogyasztáscsökkentést, vagyis összességében jelentős megtakarítást eredményeznek az új, ingyenesen igényelhető LED-izzók. Gyulán több, mint félezer háztartás igényelte a korszerűbb fényforrásokat. A téma hamarosan újra a képviselő-testület elé kerül, ahol egy újabb kör kiírásáról dönthetnek azok számára, akik lemaradtak a lehetőségről.

– A civil szervezetek működése szempontjából kiemelkedően fontos pályázatot nyújtott be a napokban a Békés Megyei Sclerosis Multiplexes Emberek Közhasznú Szervezete. Kedvező bírálat esetén a hárommillió forintos pályázati forrást a megváltozott munkaképességű fiatalok foglalkoztatására, és a közel tízéves SM adománybolt működtetéséhez tervezik felhasználni.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 25.

Témák: – Számos témával foglalkozott csütörtöki ülésén a gyulai képviselő-testület. A beszámolókból kiderült, az önkormányzati …