2024. április 28., vasárnap
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2023. 12. 05.

Témák:

– Zsúfolásig telt nézőtér mellett mutatta be a Diótörő című előadását a Sárközy Gyula Társulat Gyulán. A karácsony előestéjén játszódó, klasszikus történetben mintegy kilencven táncos állt színpadra a gyulai közönség előtt. A produkció bevételét a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány javára utalják át.

– Egy első könyves szerző, Arató Adrienn mutatta be verseskötetét kedd délelőtt, a gyulai könyvtárban. A gyermekeknek szánt munka az állatokról szól.

– Minden évben sok szó esik azokról a tűzesetekről, amelyeket az adventi koszorúk gyertyái okoznak, emlékeztetett Várszegi György, a Békés Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. Az ünnepi hangulatban sem szabad megfeledkezni a biztonságról, néhány egyszerű és praktikus megoldással ugyanis elkerülhetők a tragédiák.

– Nagy sikert aratott tavaly a Mikulás dolgozószobája az Almásy-kastélyban. A látogatóközpont munkatársai idén sem szakadtak el a témától, de most a hálószobát építették meg.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 22.

Témák: – Megáldották a gyermekeket a Nádi Boldogasszony templom felszentelésének 201. évfordulóján. Tapodi Krisztián káplán …