2024. május 7., kedd
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2023. 12. 19.

Témák:

– Hétfőn megérkezett, keddtől pedig látogatható Benczúr Gyula: Millenniumi hódolat című alkotásának olajvázlata a Kohán Képtárban. A tárlat iránt rendkívülinek mondható érdeklődés mutatkozik, ami ezzel a festménnyel csak erősödhet.

– Idén is jelesre vizsgáztak társadalmi felelősségvállalásból a gyulai katolikus gimnázium tanulói. A karácsonyis diákok az állatotthon alapítványnak gyűjtöttek adományokat, a programhoz Görgényi Ernő polgármester is csatlakozott.

– Hétfőn időszaki kiállítás nyílt a kétegyházi képzőművészeti szabadiskola alkotásaiból a Gál Ferenc Egyetem gyulai karán. A campuson a jövőben rendszeressé szeretnék tenni a hasonló alkalmakat, teret adva ezzel is a különböző művészeti ágaknak.

– A hóember karácsonya című interaktív bábelőadást láthatta a gyulai közönség a várszínház kamaratermében. A háromszáz elsős és másodikos kisdiák a történeten keresztül a karácsony igazi értékeivel ismerkedhetett meg.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 05. 02.

Témák: – Együttműködési megállapodást kötött Gyula a Nemzeti Tudósképző Akadémiával és a Nemzeti Orvosbiológiai Alapítvánnyal. …