2024. május 4., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2023. 01. 09.

Témák:

– A hideg időjárás miatt hétfő estétől országosan életbe lépett a vörös kód, amely kötelezővé teszi valamennyi szociális intézmény számára a hajléktalan vagy bajba jutott ember befogadását, hívta fel a figyelmet kedden Kiss Szabolcs. Gyulán is fokozottan figyelnek az idősekre, különösen a külterületen élőkre és a szociálisan rászorulókra.

– Csökkenő építőipari megrendelésekről, ugyanakkor mérséklődő inflációról beszélt a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének vármegyei elnöke. Nagy Mihály László szerint vegyes a kép a térség gazdaságát illetően, a problémák mellett azonban bizakodásra is van ok.

– A tavalyi eredmények után bizakodva várhatják az idei beiskolázást a Gál Ferenc Egyetemen. A gyulai karon a harmadik nyílt napot hirdették meg, a hétvégén pedig Budapesten mutatkoznak be.

– Évről-évre célja a Magyar Vöröskereszt Békés vármegyei szervezetének, hogy minél többen adjanak vért. Tavaly közel ezer eseményt rendeztek, ezeken közel 19 ezren nyújtották kezüket segítő szándékkal.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 29.

Témák: – Összesen közel hétszáz sportember részvételével rendezték meg szombaton a Fuss a sérült gyermekekért! …