2024. április 29., hétfő
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2024. 01. 30.

Témák:

– Jelentős fejlesztések kezdődtek a Várkertben. A következő időszakban kerül sor a Csónakázó-tó balesetveszélyessé vált partfalának megerősítésére.

– Czirok Mihály kapta az első alkalommal átadott Magyarország Köztársasági Elnökének Érdemérme kitüntetést. Az Erkel Ferenc Alapfokú Zeneművészeti Iskola igazgatója azt mondta, pályafutása során, az eddig kapott elismerései közül ez számára a legértékesebb, mely inspirálja további zenei tevékenységét.

– 2024-ben a vadmacska lett az év emlőse. A térségünk erdeiben is megtalálható állat a cím mellett nagyobb figyelmet is kap. Az állat életmódját, a vele kapcsolatos, fontosabb tudnivalókat egész éves eseménysorozattal ismertetik meg.

– Február közepéig mindenki megkapja a tavalyi jövedelme utáni igazolásokat, hívta fel a figyelmet a NAV. Ezeket nem kell beküldeni az adóhatósághoz, viszont az elévülési idő végéig meg kell őrizni.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 22.

Témák: – Megáldották a gyermekeket a Nádi Boldogasszony templom felszentelésének 201. évfordulóján. Tapodi Krisztián káplán …