2024. április 27., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2024. 02. 22.

Témák:

– Az idei évi költségvetésről és a területfejlesztési beszámolókról szólt a februári vármegyegyűlés. Gyula és Békéscsaba középtávú fejlesztési stratégiát hozott létre, a TOP Plusz források felhasználásáról pedig településekre és felhívásokra lebontott tervek születtek.

– Többek között Korda György és Balázs Klári alakja is megelevenedett az idősek farsangi mulatságán. A jó hangulat mellett az ünnepkörhöz tartozó fánk is megjelent az asztalon.

– Csütörtökön az egész nap a parasportról szólt a lila iskolában, felhívva a figyelmet a fogyatékkal élők sportolási lehetőségeire. Vendégként érkező, óvodai csoportok bevonásával, az iskola valamennyi diákja bekapcsolódott a rendezvénybe.

– Számítógép-alkatrészeket kínált eladásra egy férfi az interneten. Nem voltak ilyen dolgai, ennek ellenére több emberrel is megegyezett, és előre kérte a vételárat. Öt vevőtől több százezer forintot csalt ki. Másokat azonban már nem károsít meg, mert a Mátrix Projektben dolgozó gyulai rendőrök elfogták.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 22.

Témák: – Megáldották a gyermekeket a Nádi Boldogasszony templom felszentelésének 201. évfordulóján. Tapodi Krisztián káplán …