2024. április 29., hétfő
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2024. 03. 12.

Témák:

– Hatan kaptak elnöki elismerést az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 176. évfordulója alkalmából megrendezett ünnepi vármegyegyűlésen. Zalai Mihály elnök az eseményen azt mondta, minden korszakban másképpen kellett helyt állni, volt amikor fegyverrel, most pedig becsülettel, szorgalmas és kreatív munkával lehet szolgálni a hazát.

– A passzív biztonsági eszközök használatát ellenőrzik a rendőrök ezen a héten. A tapasztalatok azt mutatják, hogy bár egyre kevesebben, de még mindig vannak, akik nem kapcsolják be a biztonsági övet.

– Éveken át heti rendszerességgel jelentkezett a levéltár Perpatvar sorozata. Az intézményt népszerűsítő kiadvány alapvetően elérte célját, a szakemberek most a folytatáson gondolkodnak.

– Kari nap, közös főzés és piknik is a tervek között szerepel a Gál Ferenc Egyetem gyulai karán. Az öt fős hallgatói önkormányzat az emberi kapcsolatokat szeretné erősíteni.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 22.

Témák: – Megáldották a gyermekeket a Nádi Boldogasszony templom felszentelésének 201. évfordulóján. Tapodi Krisztián káplán …