2024. április 29., hétfő
FONTOS

Négy évre ítélt nőt fogtak el a békéscsabai rendőrök Budapesten

Rablás és más bűncselekmények miatt jogerősen négy év szabadságvesztésre ítélt nőt fogtak el 2024. április 5-én a békéscsabai rendőrök Budapesten.

A 33 éves nő korábban Békéscsabán és Sarkadon lakott, majd amikor a fővárosba költözött, nem jelentette be az új lakcímét és nem is kezdte meg a börtönbüntetése letöltését.

A Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja ezért egy hónappal ezelőtt elfogatóparancsot adott ki ellene. Emellett egy kábítószer-kereskedelem bűntett miatt folyamatban lévő nyomozásban az egyik fővárosi kerületi rendőrkapitányság is elrendelte a körözését, és felkerült a TOP 50-es körözési listára.

Miután a Békéscsabai Rendőrkapitányság nyomozói kiderítették, hogy hol bujkál, a Körös Közterületi Támogató Alosztály rendőreivel együtt elmentek érte. Hiába szólították fel, hogy nyisson ajtót, nem tette meg, de ez nem volt akadálya annak, hogy elfogják és bevigyék a büntetés-végrehajtási intézetbe.

Nézze meg ezt is:

Kék hírek Békés vármegyéből

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2024. április 22-én szabálysértési őrizetbe vett egy férfit. Személygépkocsit vezetett, amikor Dobozon, …