2024. április 30., kedd
FONTOS

Rendőrségi dolgozók kaptak elismerést

Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere a rendőrség állományában huzamosabb időn keresztül nyújtott kiváló és példaértékű szolgálatellátása elismeréseként emléktárgyat adományozott Béres Zoltán alezredesnek, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Felderítő Osztály osztályvezető-helyettesének. Nemzeti ünnepünk alkalmából Papp Károly altábornagy, országos rendőrfőkapitány emléktárgyat adományozott Tóth Krisztina főtörzsőrmesternek, a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság vizsgálójának, valamint soron kívül előléptette rendőr századossá Jámbor Zoltánt, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóságának osztályvezetőjét. Nemzeti ünnepünk és a Magyar Sajtó Napja alkalmából az országos rendőrfőkapitány rendőrségi aranytollat adományozott Vargáné Szombati Andrea százados, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője részére. A köztársasági elnöki, belügyminiszteri és országos rendőr-főkapitányi elismeréseket az elismerésben részesültek 2015. március 12-én, a budapesti központi ünnepségeken vették át.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányon a nemzeti ünnep alkalmából március 13-án délután megtartott állománygyűlésen Polyák Zsolt dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány kiemelkedő munkát végző, valamint hosszú ideje szolgálatot teljesítő hivatásos állományú rendőröket és közalkalmazottakat részesített elismerésben. Az állománygyűlésen a Békéscsabai Belvárosi Általános Iskola és Gimnázium tanulói adtak az 1848-49-es forradalom és szabadságharc hangulatát megidéző ünnepi műsort.

Nézze meg ezt is:

Veszteségesen működő trafikot ellenőriztek a pénzügyőrök Békésben

Évek óta veszteségesen működő trafikot ellenőriztek a Békés Vármegyei Adó- és Vámigazgatóság munkatársai. A revizoroknak …