2024. április 30., kedd
FONTOS

Hat baleset egy nap alatt Békésben

Békés megyében március 16-án 6 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsabán 8 óra körül egy személygépkocsi vezetője menet közben rosszul lett és autójával egy parkoló gépkocsinak ütközött.

A férfi a rosszullét következtében a helyszínen életét vesztette, utasa könnyű sérülést szenvedett. Szeghalmon 10 óra körüli időben oszlopnak ütközött egy lovaskocsi, a hajtó súlyosan megsérült. Mezőberényben 10 óra 15 perc körül elesett és könnyebben megsérült egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfi. Körösladányban 10 óra 30 perc körül szintén egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfi esett el és az elsődleges információk szerint súlyos sérülést szenvedett.

Békéscsabán 13 óra 35 perckor személygépkocsi kerékpárost ütött el, majd 17 óra körül elesett egy kerékpáros. A biciklisek mindkét esetben súlyosan megsérültek. A balesetek körülményeit az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják.

Nézze meg ezt is:

Kék hírek Békés vármegyéből

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2024. április 22-én szabálysértési őrizetbe vett egy férfit. Személygépkocsit vezetett, amikor Dobozon, …