2024. május 3., péntek
FONTOS

Így készítsen roséra sült kacsamellet!

Ismét egy különleges ételt készítettünk el Gál Zsolt szakács mester segítségével júliusban is a Spiritusz című műsorunkban. Ezúttal roséra sült kacsamellet készítünk paradicsomos kecskesajttal és röszti burgonyával.

Hozzávalók:

– kacsamell: 1 kg
– rozmaring, majoránna: 0,001 kg
– só, bors

– burgonya: 1 kg
– liszt: 0,1 kg
– tojás: 2 darab
– vöröshagyma: 0,1 kg
– só, bors
– paradicsom: 0,5 kg
– kecskesajt: 0,3 kg

Nézze meg ezt is:

Megállapodás az egészségfejlesztés jegyében

Nagy jelentőségű együttműködési megállapodásról beszélt csütörtök délelőtt Takács Árpád főispán csütörtök délelőtt, Békéscsabán, amikor a …