2024. április 30., kedd
FONTOS

Megidézik az egykori 48-as klub hangulatát

Az egykori klubélet hangulatát szeretnék megidézni a szervezők a pénteki 48-as klub emlékesttel. A programban lesz kiállítás, filmvetítés és fellép a Bisztró Baleset Band.
Az egykori 48-as klub hangulatát szeretnék megidézni ezen a hétvégén, ahol a több mint két évtizede sikerrel működő kezdeményezésre emlékezve, több programra is várják az akkori törzsvendégeket és a mostani érdeklődőket, tájékoztatott Kiss János művelődésszervező. Annak idején ugyanis a koncerteken kívül előadások, kiállítások, és prózai produkciók is rendszeresen várták a betérőket. Most ezt újra élesztve egyfajta összművészeti fesztiválként felelevenítve az akkori hagyományokat, több kulturális programot kívánnak tető alá hozni, műfaji korlátok nélkül.

A 48-as klub egyik meghatározó eseménye volt Bisztró Baleset Band koncert, amelyet mindig nagy sikerrel és telt házzal bonyolítottak le. Ezen az estén ezt is megidézik a szervezők méghozzá egy erre az alkalomra összeállított műsorral, így emlékezve az akkori időkre, hiszen az együttes annak idején itt kezdte meg működését.

 

Nézze meg ezt is:

Látványos menettel ünnepelték a munkát Máriafalván

Mazsorettek indították a menetet április harmincadikán, tíz órakor, a máriafalvi elő május elsején, a Wenckheim …