2024. április 30., kedd
FONTOS

Motort lopott Gyulán, tetten érték

Ellopott egy segédmotor-kerékpárt egy férfi egy társasház elől, Gyulán. A motor tulajdonosa tetten érte a tolvajt és a rendőrök megérkezéséig feltartóztatta. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Gyulán, a Honvéd utcai lakótelepen, egy társasház elől 2018. szeptember 28-án 1 óra körül egy férfi ellopott egy segédmotor-kerékpárt. Miközben próbálta eltolni, a motor elborult, letört az egyik visszapillantó tükre és több karcolás is lett rajta. A férfi felállította a kétkerekűt, majd a járdán tolta, de nem jutott vele messzire.

A motor tulajdonosa éppen akkor ért haza és látta, hogy el akarja vinni a járművet. A nő a férjével feltartóztatta a férfit és értesítették a rendőrséget.

A Gyulai Rendőrkapitányság a 24 éves gyulai G. István ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2019. január 21-én átadta az ügyészségnek.

Nézze meg ezt is:

Kék hírek Békés vármegyéből

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2024. április 22-én szabálysértési őrizetbe vett egy férfit. Személygépkocsit vezetett, amikor Dobozon, …