2024. április 26., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 01. 09.

Témák:

– Látogatószám rekordot döntött 2017-ben a Gyulai Várfürdő. Az előzetes adatok alapján úgy néz ki, tavaly több vendég kereste fel a fürdőt, mint az addigi csúcsévben, 2016-ban. A létesítmény idén az egyes és a kettes kút felújítása mellett a szolgáltatások színvonalát szeretné fejleszteni.

– Sokat javult az elmúlt időszakban az adófizetési morál: hangzott el az adótörvényi változásokkal kapcsolatos fórumon, a megyei kereskedelmi és iparkamara szervezésében. Az egyik legfontosabb téma az adórendszer koncepcionális átalakítása volt, amely az ügyfélközpontú hatóság megteremtését szolgálja.

– Komoly krízishelyzetbe kerülhetnek mindazok, akik hirtelen elvesztik az állásukat, és nem tudnak rövid időn belül újra elhelyezkedni. A Nem vagy egyedül című műsorban Szicsek Margit szakpszichológus erre a helyzetre ad tanácsot.

– Szép feladat: mondta bemutatkozó sajtótájékoztatóján a Szeged 2011-Grosics Akadémia új vezetőedzője, Goran Kopunovics. A szakember kijelentette, garantálja, hogy a játékosokra kőkemény munka vár, és minden meccsen csúszni-mászni fognak a sikerért.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 22.

Témák: – Megáldották a gyermekeket a Nádi Boldogasszony templom felszentelésének 201. évfordulóján. Tapodi Krisztián káplán …