2022. augusztus 15., hétfő
FONTOS

M44: a miniszterelnöktől kérnek segítséget

Orbán Viktor miniszterelnöktől kérnek segítséget az M44-es munkacsoport tagjai – közölte Gajda Róbert országgyűlési képviselő a gyulai tanácskozás után megtartott sajtótájékoztatón.

 

A politikus eredményként értékelte, hogy a korábban döntően Lakitelken megrendezett tanácskozások után csütörtökön a fürdőváros adhatott otthont a térség országgyűlési képviselőit és polgármestereit tömörítő lobbicsoportnak, ugyanakkor az út fejlesztésének a felgyorsítását is sürgette.

Lezsák Sándor, a 2008-ban alakult M44-es munkacsoport elnöke némi iróniával fogalmazott, amikor azt mondta, immár nagykorú lett az út fejlesztésének az ügye. Kérdésünkre azt mondta, optimista a jövőt illetően, jóslatokba viszont nem bocsátkozott.

A munkacsoport gyulai ülésén arról döntött, levelet írnak a miniszterelnöknek, hogy fogadja őket, és vitassák meg a fejlesztés lehetséges útjait. A találkozón kérni fogják nemcsak a fejlesztés felgyorsítását, hanem azt is, hogy legyen egy olyan, a kormányzat által megbízott személy, aki a 44-es ügyét képviseli.

Még többet megtudhat videónkból és képes összeállításunkból.

Nézze meg ezt is:

Több, mint 400-an vesznek részt az Országos Szenior Úszóbajnokságon Gyulán

  hagyományokhoz híven kolomp hanggal indult az az Országos Szenior Úszóbajnokság, a Dr. Regele Károly …

A miniszterelnöktől kérnek segítséget

{vsig}galeria/m44{/vsig}

Nézze meg ezt is:

Zacher Gábor: a megelőzés a legfontosabb (VIDEO)

Nagy érdeklődés fogadta Zacher Gábor toxikológus előadását az Erkel Ferenc Művelődési Központban. “Drog helyzet van” …