2024. április 26., péntek
FONTOS

Balesetek és őrizetbe vétel

Orosháza területén közlekedett egy személygépkocsi 25-én hajnalban, amely haladása során megcsúszott, az út melletti vízelvezető árokba hajtott, majd fának ütközött. A jármű vezetője könnyű sérüléseket szenvedett – tájékoztatott Albert István, a megyei főkapitányság sajtószóvivője.

Békésen szintén személygépkocsi csúszott meg a haladása során, amely letért az útról és villanyoszlopnak ütközött. Az autó 2 utasa könnyű sérüléseket szenvedett.

Eleken a Kétegyházi és a Téli utcák kereszteződésénél egy személygépkocsi és egy kerékpáros ütközött össze. A baleset során a kerékpáros és az utasa súlyos sérüléseket szenvedtek.

Elek és Lökösháza között két személygépkocsi ütközött, amelynek során ketten könnyű, egy személy pedig súlyos sérüléseket szenvedett. Egyik balesetben sem merült fel ittasság gyanúja.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság munkatársai a Szarvasi Városi Bíróság által lopás vétség miatt kiadott elfogató parancsa alapján egy 34 éves helyi férfit vettek őrizetbe 25-én, 21 óra 10 perckor. A békési rendőrök 02 óra 10 perckor egy 19 éves esztergomi férfit vettek őrizetbe, aki ellen a Gyulai Városi Bíróság adott ki elfogató parancsot zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Nézze meg ezt is:

Rendőrök és rendőrségi dolgozók vehettek át jutalmat a Rendőrség Napján

  Szent György nap, a Magyar Rendőrség Napja alkalmából 2024. április 23-án állománygyűlést tartottak a …