2024. április 26., péntek
FONTOS

Rendőrségi hírek Békés megyéből

Békés megyében 2013. július 5-én egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Békéscsabán, az Alsó Körös soron elesett egy elektromos kerékpárral közlekedő férfi. Akkor vesztette el az egyensúlyát, mikor az útról letért a füves útpadkára. A férfi megsérült, kórházba szállították. A baleset körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

Szabálysértési feljelentést tettek a Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei egy nő ellen, aki 2013. július 5-én reggel az egyik sarkadi üzletből két dolgot próbált meg fizetés nélkül elvinni. A bolt biztonsági őre tetten érte és értesítette a rendőrséget. Az áru visszakerült az üzletbe, a nő ellen pedig tulajdon elleni szabálysértés miatt indul eljárás.

 

Ittasság gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy segédmotorost 2013. július 6-án éjjel fél 1 körül Békésen. A férfit a Mezei utcában igazoltatták. Az éjszakai sötétségben kivilágítatlanul közlekedett, ráadásul az ellenőrzésekor használt alkoholszonda ittasságot jelzett, ezért további vizsgálatok elvégzésére előállították. A motoros ellen a Békési Rendőrkapitányságon eljárás indult.

 

Egy libanoni állampolgárt irányítottak vissza Románia területére 2013. július 6-án hajnalban a lőkösházi vasúti határátkelőhelyről. Ellenőrzésekor ugyanis kiderült, hogy nem rendelkezik a beutazáshoz szükséges vízummal. A férfi, miután a Magyarországra tartó szerelvényről leszállították, a határhoz fél 5 körül érkező nemzetközi gyorsvonattal visszautazott Romániába.

Nézze meg ezt is:

Köztéri szemeteseket rongált meg és parkoló kocsikat karcolt össze egy férfi Gyulán

  A rendőrök a bejelentés után a helyszín közelében elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. Több …