2021. március 4., csütörtök
FONTOS

Ünnepi elismerések a rendőrségnél

Április 24-e, a Rendőrség Napja alkalmából több Békés megyében szolgálatot teljesítő rendőr részesült elismerésben.

Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere emléktárgyat adományozott Mátyási Józsefné őrnagynak, a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság alosztályvezetőjének. Papp Károly altábornagy, országos rendőrfőkapitány tárgyjutalomban részesítette Molnárné Szin Róza alezredest, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Igazgatásrendészeti Osztályának kiemelt főelőadóját, Radics Attila főtörzszászlóst, a Szarvasi Rendőrkapitányság körzeti megbízottját, Márkus Károlyné tanácsost, a rendőr-főkapitányság Közgazdasági Osztályának főelőadóját és Szabados Gábor főtörzszászlóst, a Békési Rendőrkapitányság nyomozóját. Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője soron kívül előléptette nyugállományú rendőr alezredessé Janis Pál nyugállományú határőr őrnagyot. Az Országos Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főigazgatóság Főigazgatója tárgyjutalomban részesítette Petruska László századost, a Szarvasi Rendőrkapitányság főelőadóját. Az elismeréseket a jutalmazottak a budapesti központi ünnepségeken vették át.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság 2016. április 21-én délután Békéscsabán tartotta meg ünnepi állománygyűlését. A Rendőrség Napja alkalmából Polyák Zsolt dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, Békés megye rendőrfőkapitánya hosszabb ideje a rendőrség állományában szolgálatot teljesítő, kiváló szakmai munkát végző, illetve nyugállományú hivatásos rendőröket és közalkalmazottakat részesített elismerésben, valamint átadta a Békés megyei „Év Rendőre” díjakat.

Bűnügyi kategóriában Gál János százados, a Sarkadi Rendőrkapitányság osztályvezető-helyettese, rendészeti kategóriában Szilasi Tamás zászlós, az Orosházi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja és határrendészeti kategóriában Szigeti Gábor törzszászlós, a Gyulai Határrendészeti Kirendeltség szolgálatparancsnoka érdemelte ki a kitüntető címet, valamint a felajánlott jutalmat. A rendőrkapitányságok és határrendészeti kirendeltségek közül a 2015-ben nyújtott kiemelkedő teljesítményéért a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a Békéscsabai Rendőrkapitányság állományának adományozott kitüntetést.

Az állománygyűlésen 33 Békés megyei település önkormányzatának vezetője, illetve képviselője adott át jutalmat a területükön a közrend fenntartása és a közbiztonság erősítése érdekében kiváló szakmai munkát végző rendőröknek.

További képek a Galériában vagy itt:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.866062700207059.1073742243.129880360491967&type=3

Nézze meg ezt is:

Kábítószer miatt intézkedtek a rendőrök Gyulán

Gyulán, a Csabai útról 2021. március 2-án 17 óra körül a rendőrök előállítottak egy békéscsabai …