2024. április 27., szombat
FONTOS

Lezárt nyomozás: bántalmazta a jegyvizsgálót

A rendőrség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt javasol vádemelést egy férfi ellen, aki egy Lőkösházáról Budapestre tartó vonaton megütötte, megrúgta a kalauznőt.

A Békési Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytatott egy battonyai férfi ellen, aki 2015. november 5-én 6 óra 45 perc körüli időben egy Lőkösházáról Budapestre tartó vonaton bántalmazta a jegyvizsgálót. A 49 éves K. János többször arcon ütötte, megrúgta a nőt, majd megragadta a nyakát és belökte őt az egyik fülkébe. Mindez azt követően történt, hogy a kalauz megkérte a menetjegy nélkül utazó férfit: a következő állomáson szálljon le a vonatról. A gyanúsított, miután a jegyvizsgáló értesítette a rendőrséget, Mezőberényben leszállt a vonatról és az állomás épületén át el akart futni, de a Mezőberényi Rendőrőrs rendőrei elfogták.

A battonyai férfi ellen a Békési Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a történtek miatt elrendelt nyomozást 2016. május 2-án lezárta és az eljárás iratait a gyanúsított ellen vádemelési javaslattal küldte el a Békési Járási Ügyészségre.

Nézze meg ezt is:

Köztéri szemeteseket rongált meg és parkoló kocsikat karcolt össze egy férfi Gyulán

  A rendőrök a bejelentés után a helyszín közelében elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. Több …