2021. október 27., szerda
FONTOS

Elismeréseket adtak át az idősek napi ünnepségen

Kevevári Józsefné lett az év nagymamája, Kovács Ernő pedig az év nagypapája a városi, idősek napi rendezvényen. A Diploma Honoris elismerést Bakó Jánosné vehette át.

Az idei rendezvényhez csatlakozott a megyei nyugdíjas egyesületek szövetsége is, amelyre a megye minden részéből érkeztek szépkorúak. Görgényi Ernő polgármester köszöntőbeszédében hangsúlyozta, kötelességünk szüleinkről, nagyszüleinkről gondoskodni, hiszen nagyon sokat köszönhetünk nekik. A rendezvényen idén is megválasztották az év nagymamáját, aki Kevevári Józsefné lett, ő közel negyven évig dolgozott a gyulai kórházban.
Az év nagypapája ebben az évbe Kovács Ernő lett, akit nagyon meglepett, hogy ő érdemelte ki ezt a címet, ami különösen kedves a számára.
A Diploma Honoris is gazdára talált az ünnepségen ezt olyan személyeknek adományozzák akik, bár nem volt felsőfokú diplomájuk de hosszú éveket dolgoztak le áldozatosan az egészségügyben. Idén ezt az elismerést Bakó Jánosné érdemelte ki, aki soha nem tudta elképzelni, hogy más területen dolgozzon.

Az idősek napi ünnepség az ebédet követően egy zenés délutánnal ért véget.

Nézze meg ezt is:

Közös gyertyagyújtást tartanak a Szentháromság temetőben

  November 1-én Mindenszentek ünnepén közös gyertyagyújtást tartanak a gyulai Szentháromság temetőben. Az eseményt a …