2024. június 20., csütörtök
FONTOS

Újabb 19 határvadász hallgató kezdte meg tanulmányait Békés megyében, Orosházán

Békés megyében is folytatódik a rendőrség 3 ezer fős létszámfejlesztése keretében szervezett, kihelyezett, iskolarendszeren kívüli őr-járőrtárs képzés. Orosházán, 2017. november 6-án 19 leendő határvadász kezdte meg tanulmányait. A képzés tizedik ütemének ünnepélyes megnyitóján Nagy Miklós r. ezredes, a Készenléti Rendőrség Rendészeti Igazgatóságának igazgatója, parancsnok-helyettese köszöntötte a hallgatókat.

A rendezvényen részt vett Vörös Tibor r. alezredes, a Szegedi Rendészeti Szakgimnázium osztályvezetője, Hudák Pál r. ezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese és Berczi László, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatának vezetője.

A képzéssel párhuzamosan folytatódik a toborzás. Békés megyében is várja a rendőrség a hivatásos szolgálat, illetve a határvadász pálya iránt érdeklődők jelentkezését. Bármelyik rendőrkapitányságon és határrendészeti kirendeltségen lehet információkat kérni, illetve a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság toborzó csoportjai folyamatosan járják a megye településeit. A rendőrség honlapján is minden információ megtalálható a képzésről, illetve a jelentkezés feltételeiről.

Nézze meg ezt is:

Hamis játékkonzolokat fogtak Gyulánál

  Több mint ezer hamis játékkonzollal pakolták plafonig azt a kamiont, amit a Nemzeti Adó- …