2024. április 28., vasárnap
FONTOS

Ittasan balesetezett a Budrión, majd elhajtott a helyszínről

A rendőrség vádemelést javasol egy férfi ellen, mert kocsijával a gyanú szerint ittasan két parkoló autónak is nekiment Gyulán. A férfi a baleset után elhajtott a helyszínről.

Két parkoló autónak ment neki kocsijával egy férfi 2018. március 2-án, 18 óra 45 perc körül Gyulán, a Budrió lakótelepen.

Egy jobbra ívelő kanyarban a jeges úton megcsúszott, majd az útpadkáról visszacsapódott és nekiütközött a két álló kocsinak. A férfi ezután megállás nélkül elhajtott a helyszínről.

A balesetnek ketten is szemtanúi voltak, akik felírták az autó rendszámát, majd utánamentek. Mikor a férfi megállt, kérték tőle, hogy a nevét, illetve a telefonszámát írja le egy papírra és hagyja a sérült autók szélvédőjén. Ekkor M. László egy kitalált nevet és telefonszámot adott meg, majd hazament. Az egyik összetört kocsi tulajdonosa, miután a cetlire írt telefonszámon nem érte el a baleset okozóját, értesítette a rendőrséget.

A rendőrök a felírt rendszám alapján, rövid időn belül megtalálták a férfit, akinél a szonda ittasságot jelzett.

A rendőrség a 48 éves M. Lászlót járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésével gyanúsítja és vádemelést javasol ellene.

A Gyulai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya a baleset után elrendelt nyomozást 2018. május 15-én lezárta és a büntetőeljárás iratait továbbította a Gyulai Járási és Nyomozó Ügyészségre.

Nézze meg ezt is:

Köztéri szemeteseket rongált meg és parkoló kocsikat karcolt össze egy férfi Gyulán

  A rendőrök a bejelentés után a helyszín közelében elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. Több …