2024. április 27., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 06. 09.

Témák:
– Kisfaludy Pontot hoztak létre Gyulán azzal a céllal, hogy segítsenek az adott térség magán- és egyéb szálláshelyeinek a pályázatok sikeres benyújtásában. A 60 milliárd forint keretösszegű pályázati kiírás a maximum 8 szobás és 16 férőhelyes szálláshelyek számára nyújt támogatást a fejlesztésekhez.

– Szakmai konferencián ismertették azokat a támogatási döntéseket, melyek a magyar agrárium kilábalási lehetőségeit segítik. A közelmúltban rendezett online tanácskozás fő témája az volt, hogyan hatott a koronavírus-járvány erre a területre. Az ágazat összesen 80 milliárdos beruházási csomaghoz jut hozzá.

– Lecsengőben van a koronavírus járvány első szakasza, így enyhítettek az idősotthonokra vonatkozó szabályokon. Gyulán is könnyebbé vált az idős hozzátartozók látogatása, de azért még mindig meglehetősen szigorú szabályok vannak életben.

– Gyermeknapi horgászversenyt rendeztek a gyulai Wesselényi-tavon az elmúlt hétvégén. Az esemény már reggel fél 8-kor kezdődött és összesen 55 család érkezett a vizpartra, a díjakért pedig közel 20 gyermek versenyzett.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 22.

Témák: – Megáldották a gyermekeket a Nádi Boldogasszony templom felszentelésének 201. évfordulóján. Tapodi Krisztián káplán …