2024. április 26., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 08. 11.

Témák:

– Augusztus 17-ével lezárják a fürdőben a 25-ös medencét. Itt a teljes légteret átalakítják, de körbe szigetelik az 50 méteres medencét is, a szauna pedig már megújult. A várfürdőben júliusban a vártnál gyengébb volt a forgalom, viszont többen keresték fel az Aquapalotát.

– A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai folyamatosan végeznek sebességméréseket, de még így is sokan nem tartják be a megengedett határokat. Az előző évhez viszonyítva, az első hat hónap alatt 235-ről 168-ra mérséklődött a személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetek száma. Az ittasan okozott balesetek esetében viszont nem tapasztalható ez a tendencia.

– A közelmúltban, nem sokkal 75. születésnapja után Békéscsabára látogatott Kudlik Júlia újságíró, televíziós műsorvezető. A legtöbben a Delta című tudományos-ismeretterjesztő műsor bemondójaként ismerhetik, melyről a Kézjegyben bővebben is beszélt.

– Nemrég megkezdte a felkészülést a gyulai felnőtt női kézilabda csapat. Az NB II-es bajnokságban szereplő együttes célja, hogy az első hat hely valamelyikén végezzenek az idény végén. A bajnokság kezdete előtt a csapatra egy hathetes felkészülési program vár új vezetőedzőjük, Zöldi-Tóth Katalin irányításával.

– Mintegy 400 liter ismeretlen eredetű pálinkát és alkoholterméket foglaltak le NAV Békés megyei pénzügyőrei júliusban két helyszínen. Mindkét ügyben orgazdaság miatt indult eljárás.

– Felborult egy autó hétfőn a Fekete-Körös hídján, Gyula és Sarkad között.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …