2024. április 27., szombat
FONTOS

Három baleset történt Békés megyében

 

Békés megyében 2020. november 6-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, a Franklin utcában 7 óra 30 perc körül egy személygépkocsi elsodort egy vele azonos irányban közlekedő kerékpáros nőt, aki gyermekülésben vitte kétéves kisfiát. Az autós a lepárásodott szélvédőn keresztül nem vette észre a biciklist. A mentők a nőt és gyermekét is könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Békésen, a Petőfi Sándor utcában 11 óra 45 perc körül összeütközött egy kisteherautó és egy segédmotoros kerékpáros, aki súlyosan megsérült.

Három órával később Újkígyóson, a Jókai utca és a Gyulai utca kereszteződésében egy személygépkocsi vezetője nem biztosított elsőbbséget egy másik autónak és összeütköztek. A balesetben a vétlen jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett.

Békéscsabán 2020. november 6-án 6 óra körül a rendőrök elfogtak egy nőt, akinek a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság hamis tanúzás miatt elrendelte a körözését. A 25 éves nőt a rendőrjárőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

Nézze meg ezt is:

Kék hírek Békés vármegyéből

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2024. április 22-én szabálysértési őrizetbe vett egy férfit. Személygépkocsit vezetett, amikor Dobozon, …