2024. május 18., szombat
FONTOS

Pénteken már hajnalban sózta az utakat a Gyulai Közüzemi Kft

Péntek délelőtt tíz órakor éppen a Szent László utcában dolgozott a Gyulai Közüzemi Kft hódúró autója, ezekben az órákban már javában sózták az utakat. A hajnali, reggeli műszak során a kerékpárutakat és a sétányokat hómentesítették, a pénteki nap folyamán a munka pedig késő estig is eltartott. Bányai György a Gyulai Közüzemi Kft üzemvezető helyettese hangsúlyozta, intenzív hóesés esetén mindig az az elsődleges cél, hogy minél hamarabb közlekedésre alkalmas állapot alakuljon ki a városban.

Ezek a felvételek szintén a délelőtti órákban készültek a belvárosban, látható, hogy itt már többször elhaladt a sószóró autó. A közüzemi kft munkatársai a korai órákban, már hat órakor a kézi takarítást is megkezdték, ők seprűvel tisztították a járdákat.

A cég nem először végzett hómentesítést ezen a télen, és az előrejelzések alapján nem kizárt, hogy újra sort kell keríteni rá. Ha csapadék nem is, de komoly mínuszok várhatóak a napokban, így mindenkinek érdemes fokozottan figyelni az utakon.

Nézze meg ezt is:

Összeöntötték a nemzeti összetartozás pálinkáját

  Péntek kora délután a nemzeti összetartozás pálinkája összeöntésével megkezdődött a 24. Gyulai Pálinkafesztivál. Három …