2021. október 23., szombat
FONTOS

Baleset Vésztőn, ittas vezetés Békéscsabán, segítségnyújtás Gerendáson

 

Vésztő külterületén, 2021. március 13-án 14 óra 45 perc körül fának ütközött egy Bélmegyer irányából Vésztő felé tartó személygépkocsi. Az autó vezetőjét a mentők súlyos sérüléssel vitték kórházba, ahol éjszaka életét vesztette.

Békéscsabán, az Omaszta utcában 2021. március 13-án 16 óra 30 perc körül egy kistehergépkocsi nekiütközött egy villanyoszlopnak, majd egy nagyréti tanya kerítésének. A balesetben a jármű vezetője és utasa sem sérült meg, a sofőrnek azonban nincs vezetői engedélye és a gyanú szerint ittasan vezetett. A kisteherautót pedig korábban kivonták a forgalomból, ezért egy másik jármű rendszáma volt rajta. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a teherautót vezető férfi ellen több eljárást indított.

Gerendásról, 2021. március 13-án 19 óra körül kért rendőri segítséget egy nő, mert a háza előtt állt egy idős asszony, aki láthatóan zavart volt. A 73 éves nő a rendőröknek elmondta, hogy Újkígyóson lakik, kerékpárral indult el otthonról, de eltévedt és nagyon elfáradt, ezért állt meg. Közben a családja kereste, éppen a rendőri intézkedés előtt nem sokkal jelentették be az eltűnését. A rendőrök az idős nőt épségben visszavitték Újkígyósra és átadták a családjának. A kerékpárja hazaszállításáról az újkígyósi polgárőrség gondoskodik.

Nézze meg ezt is:

Bűnügyekkel foglalkozó rendőrök versenyeztek Szanazugban

  Bűnügyi technikusoknak és a helyszíni szemléket irányító nyomozóknak rendezett megyei versenyt a Békés Megyei …